Web & Logo Design
   Hvad kan vi ?

 • Vi vurderer alle opgaver individuelt. Vi giver et ærligt svar på hvordan vi mener, at opgaven bedst kan løses. Det koster ikke noget at spørge!

 • Webdesign:

  Vi bygger en hjemmeside op helt fra bunden, og vi skaber på den måde en hjemmeside, der er unik og designet specielt til hver enkelt kunde.

  Hvis du ønsker det, kan du følge med i arbejdet, som det skrider frem. Har du konkrete ønsker til designet, vil vi så vidt muligt efterkomme dem.

  Vi benytter enkle virkemidler, og sørger altid for at hjemmesiderne er maksimalt søgemaskineoptimerede. Vi vil rådgive såfremt et ønske fra kunden, kan give problemer med visningen og/eller optimeringen til søgemaskinerne. Vi opdaterer og vedligeholder også gerne din hjemmeside.

  Vi følger W3C's standarder for korrekt kodning.

  Valid HTML 4.01 Transitional     Valid CSS!

Se eksempler på vores arbejde her.

Læs mere på siden Webdesign • Andet der vedrører webdesign

  Vi kan oprette forskelligt tilbehør til din allerede eksisterende hjemmeside.

  Det kan f.eks. være en side med nyheder der er nem for dig at opdatere. Det kan være små præsentationer, et debatforum eller et galleri.

  Det kan også være grafik til din hjemmeside. Vi kan f.eks. lave topbannere, billedopsætninger og symboler. Du kan yderligere bestille ikoner som ses i browserens adresselinie, og som ses, når man gemmer hjemmesideadressen på sin computer. Hvis det er os, der designer din hjemmeside eller logo, så følger der en ikon-fil med.

  Hvis du ønsker en internetbutik/webshop er der mange udbydere af sådanne færdige shop-systemer. Vi kan hjælpe dig i gang.

  Vi kan også være behjælpelige med ting, der naturligt vedrører webdesign. Kontakt os, og vi vil se på sagen.

  Ønskes der hjælp til udarbejdelse af tekster, anbefaler vi at finde konsulenter, der har kendskab til søgemaskineoptimering.


 • Grafisk produktion:

  Vi designer logoer, og vi rentegner også gerne et allerede eksisterende logo, så der kan laves brugbare filer til trykkerier. Læs mere på siden Logodesign.

  Vi laver bannerreklamer til brug i f.eks. reklamekampagner. Læs mere under Bannerdesign.

  Hvis du har brug for topbannere, baggrundsbilleder eller andet grafisk layout til din hjemmeside, så er vi også leveringsdygtige i dette.