Web & Logo Design


Design af logo

   Har du brug for et logo?

 • Når du bestiller et logo hos Web & Logo Design, er det vigtigt, at du er klar med så mange oplysninger som muligt om dit projekts profil og indhold. Dette for at finde det rigtige udtryk. Hvis der ikke er bestemte ønsker, vil vi arbejde med et så enkelt grafisk udtryk som muligt. Det giver flest anvendelsesmuligheder. Opstillinger og effekter kan evt. tilføres senere, alt efter hvilken sammenhæng logoet skal benyttes i.

  Har du ønsker og ideer, vil disse i sidste ende være afgørende, da vi lægger stor vægt på samarbejdet med kunden i hele processen. Vi udarbejder 2 - 4 forslag.

  Der kan i nogle perioder være en leveringstid på 3 - 6 uger. Så kom i god god tid!

 • Det færdige logo
  Når du har valgt et logo, går vi i gang med tilpasning og rentegning. Når logoet er helt færdigt, fremstiller vi forskellige filtyper og størrelser efter behov. Vigtigst er masterfilerne. De leveres i Adobe Illustrator og Adobe pdf. Udfra masterfilerne kan logoet laves i mange andre filtyper og størrelser alt efter, hvad der er behov for.

  Hvis du senere står og mangler logoet i en bestemt størrelse i f.eks. jpg, så laver vi det til dig uden beregning.


   Rentegning/digitalisering af logo

 • Hvis du allerede har et logo, men kun har det i en simpel udgave, så kan vi hjælpe med redesign.

  Vi kan genskabe logoet digitalt i vektorgrafik og udarbejde master filer. De leveres i Adobe Illustrator og Adobe pdf. Udfra disse kan der laves mange typer filer. F.eks. til trykkeri, til grafiker, til hjemmeside, til brevpapir m.v. Vi leverer selvfølgelig også logoet til dig i de ønskede størrelser og filtyper, og med masterfilerne vil du fremover til hver en tid kunne få lavet lige præcis den størrelse eller anden tilpasning, som du må få brug for.  Et lille uddrag af logoer vi har fremstillet: