Web & Logo Design

Webdesign

Webdesign   En unik hjemmeside

 • Vi bygger en hjemmeside op helt fra bunden, og skaber på den måde en hjemmeside, der er unik og designet specielt til hver enkelt kunde.

  Vi vil søge det enkle og stilfulde i designet, hvis opgaven tillader det. Vi tilstræber at designe hjemmesiden, så udtrykket også afspejler indholdet.

  De hjemmesider vi designer, følger internationale standarder for korrekt kodning.

  Vi er lydhøre, hvis du som kunde har konkrete ideer og ønsker. Vi vejleder i så fald gerne omkring fordele og ulemper ved at bygge siden op på en bestemt måde.

  Vi læggger meget stor vægt på at hjemmesiden kan ses fornuftigt i de mest benyttede
  browsere samt det, at den er søgemaskineoptimeret, så den hurtigt bliver fundet og registreret af søgemaskinerne, og at den får en så god og relevant placering som muligt. Denne søgemaskineoptimering er således inkluderet i prisen på websider.

Opdatere, forny og forbedre   Få opdateret din hjemmeside

 • Mange hjemmesider vil på et tidspunkt have godt af fornyelse. Hjemmesiden skal eksempelvis tilpasses til den aktuelle udvikling eller blot friskes op. Det tager vi os gerne af. Vi anbefaler generelt en løbende kontrol med hjemmesiden og dertil hørende opdateringer og forbedringer.

  Vi overtager gerne arbejdet med en allerede eksisterende hjemmeside.

  Du kan få Web & Logo Design til fast at opdatere/vedligeholde din hjemmeside. Du skal blot sende os materialet, og vi sørger for opdateringen. Har vi lavet hjemmeside for dig, så har du herefter 1 år, hvor vi udskifter tekster og billeder for dig. Dette er inkluderet i prisen.

  Vi kan analysere din hjemmeside og på denne baggrund vurdere, om der skal foretages ændringer/forbedringer i forhold til søgemaskineoptimering.